Midlerne til Tawhîd er uadskillelige

Forfatter: `Allâmah `Abdur-Rahmân al-Wakîl (d. 1390)

Kilde: Wasâ’il-ut-Tawhîd, side 8-9

Midlerne til Tawhîd er uadskillelige. Du kan ikke være en muslim som adlyder Allâh og Hans sendebud hvis du følger noget andet end Qur’ân og Sunnah. Et land kan ikke være muslimsk hvis det ikke styrer med Qur’ân og Sunnah. En person kan ikke være muslim hvis han med sin handling frygter andre end Allâh eller gør det for andres skyld.

Jeg er forfærdeligt overrasket over dem som lyver om Allâh og taler uvidende om Ham, når de påstår at religion intet har med staten og det jordiske liv at gøre. Det er som om religion er en personlig forordning som ikke har noget med samfundets domme at gøre. Det er som om religion blot er tilbedelse som udføres i klosteret; udenfor klosteret kan enhver bestemme hvad de skal gøre og bestemme hvilken lov de skal leve deres liv efter:

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُواْ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُواْ إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُواْ أَن يَكْفُرُواْ بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلاَلاً بَعِيدًا

“Har du ikke set dem, der hævder at tro på det, der blev sendt ned til dig, og på det, der blev sendt ned før dig? De vil helst bringe stridsspørgsmål op for afguderne, også efter at de er blevet påbudt ikke at tro på dem. Satan ønsker at føre dem langt bort fra den rette vej.” (4:60)

Det er løgnernes motivation. De er papegøjer til den vestlige afgudsdyrkelse og ateisme og tilbedere af den usmagelige og uanstændige kvinde.