Obligatorisk at advare imod Djamâ`at-ut-Tablîgh

Taler: Imâm Sâlih bin Fawzân al-Fawzân

Kilde:

 

Spørgsmål: Jeg plejede at være med Djamâ`at-ut-Tablîgh. Med tiden indså jeg deres innoveret metodik og Tasawwuf. Jeg var med dem i omkring fem år. Må jeg advare imod dem, eftersom vores saudiske brødre har kontakt med dem?

Svar: Vi har allerede et kald i Saudi Arabien. Vi har et uafhængigt ministerie  beregnet for kaldet. Deri findes lærde. Vi er på den rette vej. Vores dogme er Tawhîd. Vi behøver ikke at importere ukendte kald af ukendt oprindelse. I og med at du ved dette og hvilket tilstand Djamâ`at-ut-Tablîgh befinder sig i, er du forpligtet til at advare imod dem. Du må ikke tie om dem hvis du ved hvilke fejl de har. Du skal advare imod dem. Dette er velvilje; profeten صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّم sagde:

‏”‏ الدِّينُ النَّصِيحَةُ ‏”‏ قُلْنَا لِمَنْ قَالَ ‏”‏ لِلَّهِ وَلِكِتَابِهِ وَلِرَسُولِهِ وَلأَئِمَّةِ الْمُسْلِمِينَ وَعَامَّتِهِمْ ‏”‏

“Religionen er velvilje.” (De sagde): “For hvem, Allâhs sendebud?” Han sagde: “For Allâh, Hans skrift, Hans sendebud, de muslimske ledere og lægmænd.” (Muslim 55)

Vi lever i et land, der er kendetegnet ved Tawhîd og kald. Vi har et særligt ministerie beregnet for kaldet. Hvordan skal de komme til vores land for at kalde til Allâh og angribe vores land, vores børn, vores byer og vores beduinsamfund? Det er ikke tilladt at give dem chancen. Nationalt udpegede og berettigede kaldere er forpligtet til at sprede sig i landet, således at ingen udlændinge tager denne mulighed.