De fløj uden mahram – og derefter…

Taler: Imâm Muhammad Nâsir-ud-Dîn al-Albânî

Kilde:

 

Shaykh Muhammad al-Bannâ berettede mig, at et telegram endte hos nogle medarbejdere i ar-Riyâdh. I telegrammet stod, at en kvinde skulle ankomme med et bestemt fly på et bestemt tidspunkt og så videre. Meningen var, at telegrammet skulle sendes videre til modtageren. Disse syndige medarbejdere læste telegrammet – og blev enige om at snyde denne kvinde. De tog deres bil til lufthavnen for at møde hende og fik hende til at tro, at hendes mand havde sendt dem – fordi han ikke kunne komme. Én ting førte til en anden, de udnyttede hende og efterlod hende. Kvinden havde rejst fra Egypten til ar-Riyâdh.

En anden person, som jeg opfatter som troværdig og sandfærdig, berettede mig at en kvinde fra Deir Ezzor var i Damaskus. Hun fortalte sin mand, at hun ville ankomme til Deir Ezzor med et bestemt fly. Tilsyneladende var hun smuk. Da flyet kom i luften, beskrev en stewardesse kvinden for piloten. De blev enige om at forsøge at få kvinden til at sove med ham – hvilket hun accepterede. Som følge heraf udråbte piloten, at flyet blev tvunget til at foretage en nødlanding i Latakia – hvor de ville overnatte. Latakia ligger nord for Damaskus – og Deir Ezzor ligger nordøst for Damaskus. Flyet ændrede kurs dertil, hvor de tilbragte en hed nat sammen. Hendes mand kom til lufthavnen for at møde hende – men flyet blev forsinket. Han tog hjem og vendte tilbage den næste dag. Da kvinden kom, syntes han at hun virkede mistænksom. Han begyndte at forhøre hende, indtil hun tilstod hvad der var sket. Manden skilte sig fra hende. Denne mand fortalte dette til min ven.

Tror ikke, at intet kan ske – bare fordi rejsen er med fly. Det er ikke tilladt for formynderen under nogen omstændigheder at tillade sin kone, datter eller et andet kvindeligt familiemedlem at rejse uden mahram.